Kimmo Sasi jatkaa Tulevaisuuskokoomuksen puheenjohtajana

Tampereen tulevaisuuskokoomuksen vuosikokouksessa 26.11. valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi varatuomari Kimmo Sasi ja hallituksen jäseniksi Antti Astrén, Kaj Kaleva, Hanna Kallio-Kokko,  Esa Kokkonen,  Sointu Lanki,  Kristiina Marttila ja Mikko Närhi.

Ensi vuoden tärkeimmät toimintakohteet ovat eduskuntavaalit ja EU-vaalit, joihin molempiin yhdistyksellä on oma ehdokas; eduskuntaan Leena Kostiainen ja EU-parlamenttiin Kimmo Sasi.

 

Vuoden aikana järjestetään ajankohtaisista asioista tilaisuuksia, muun muassa ”Opettaako OPSi vai opettaja” ja ”Saako Euroopassa omistaa?”.  Esillä olivat myös yhdistyksen yritysvierailut, Tulevaisuuskoulu ja oma 20-vuotisjuhla.

 

Yhdistys päätti onnitella joulukuussa sata vuotta täyttävää Kansallinen Kokoomus –puoluetta.

 

Vuoden tulevaisuusteoksi nimettiin Tampereen Sähkölaitoksen toiminta hiilidioksidipäästöjen määrätietoisena vähentäjänä ja uusiutuvan energian käytön lisääjänä.

 

Kokouksessa yhdistykseen liittyi kaksi uutta jäsentä.

 

Ennen virallista kokousta järjestettiin vilkas keskustelutilaisuus työn tulevaisuudesta Suomessa. Alustajana oli eduskunnan tulevaisuusselonteon pohjalta kansanedustaja Harri Jaskari ja kommentoijina Leanware Oy:n toimitusjohtaja Janne Viinikkala ja yhdistyksen puheenjohtaja Kimmo Sasi.

 

Teksti: Mikko Närhi 0407053183

 

Lisätietoja: Kimmo Sasi 050 511 3148