Lue koko ohjelma täältä.

Tutustu myös ohjelman tiivistelmään täältä.

Olemme tehneet kuusiosaisen keskustelusarjan Tunti Tamperetta kuntavaaliohjelmaamme pohjautuen. Pääset katsomaan Tunti Tamperetta -jaksot täältä.

Tampere on yhteisen kasvun koti. Me kokoomuslaiset Tampereella uskomme tulevaisuuteen. Me luotamme siihen, että Tampereen selviytymisen avain on vastuullinen, hyvinvointiin ja yhdenvertaisuuteen tähtäävä politiikka sekä toisistamme välittäminen. Rakkaan kaupunkimme on mahdollista selviytyä haasteista, kun uudistumme työllä, yritteliäisyydellä, tiedolla ja teknologialla.

Kokoomus Tampereella uskoo, että Tampere on paras koti jokaiselle kaupungin asukkaalle. Me haluamme panostaa jo varhaiskasvatuksesta lähtien mahdollisuuksien tasa-arvon toteutumiseen. Kaupungissamme tulee olla tulevaisuudessakin kattavasti varhaiskasvatuksen paikkoja, oppilaitoksia, vetovoimaisia työpaikkoja ja laadukas infrastruktuuri yrittämiselle. Ikäihmiset voivat elää Tampereella hyvää ja arvokasta elämää.

Kuntavaaliohjelman pääteemat kiteytyvät ajatuksiin siitä, että teemme yhdessä tamperelaisesta koulutuksesta maailman parasta. Tampere on tekemisen ja kokemisen kulttuurikaupunki, ja meidän tulee lisätä liikkumisen mahdollisuuksia kaikenikäisille. Tampereella hyvinvoiva henkilöstö tuottaa laadukkaita palveluja, ja sosiaali- ja terveyspalveluissa kaiken keskiössä on nopea hoitoonpääsy. Kattava liikennejärjestelmämme tukee monipuolisesti erilaisia yhteyksiä. Elinvoimainen Tampere on yritysten paras kasvupaikka, eikä ympäristöä ja taloutta tarvitse asettaa vastakkain. Tampereen kaupungin terve talous on kaikkien turva.

Yhteisen kasvun Tampere rakentuu osaamisesta ja sivistyksestä, toimivista ja laadukkaista palveluista, elinvoiman ylläpidosta ja kehittämisestä, sujuvasta liikkumisesta sekä vastuullisesta taloudenpidosta.