Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhteispoliittiset sitsit

huhtikuu 19 @ 19:00 - 23:00

Miksi muissa kaupungeissa järjestetään yhteispoliittisia sitsejä, mutta ei Tampereella? Sitsit ovat rento ja leikkimielinen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan, lauletaan sitsilauluja, osallistutaan yhteiseen ohjelmaan ja pidetään hauskaa. Istuimme kymmenen poliittisen nuorten- ja opiskelijajärjestön voimin alas ja lopputuloksena on tapahtuma, jota ei lähihistoriasta löydy: yhteispoliittiset sitsit Tampereella!

Sitsien järjestäjäjoukko on kirjava ja sen muodostavat

Keskustanuoret Pirkanmaa
Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestö
Tampereen Demarinuoret
Tampereen Kokoomusopiskelijat TYKO ry
Tampereen Sosialidemokraattiset opiskelijat – TASY
Tampereen Vasemmistonuoret
Tampereen vihreät nuoret – Virnu
TOK – Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset
Tamyn Vihreä lista
Viva – Tampereen yliopiston vihreä vasemmisto
Siispä sitsien teemana toimii luontevasti poliittiset stereotypiat omasta puolueesta, johon kuuluu tai jota kannattaa, poliittisesta viiteryhmästä tai sympatisoimasta aatteesta.

Stereotypiat ovat usein harhaanjohtavia ja jopa virheellisiä, ja niitä onkin mukava murtaa, mutta näillä sitseillä voi ainakin pukeutumisen osalta olla juuri niin stereotyyppinen kuin haluaa. Myös sitoutumattomuus on oiva stereotypioiden aihe. Kukaan tuskin haluaa loukata muita juhlijoita asullaan. Pukeudutaan silti nimenomaan oman poliittisen viiteryhmän stereotyypeiksi, jotta asuvalinnat eivät johda väärinymmärryksiin ja mielipahaan. Pukujen oivaltavuus ja humoristisuus on rikkaus, mutta pidetään asut tavallisen hyvän maun rajoissa.

Mikäli olet jo kokenut poliittinen järjestöjyrä tai muuten vain kiinnostunut tapahtumasta, yhteispoliittiset sitsit ovat paikka juuri sinulle! Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi sekä poliittisten ryhmiemme jäsenet että uudet tuttavuudet. Sitseillä nähdään!

MITÄ: Yhteispoliittiset sitsit!
MISSÄ: Soutupaviljongissa (Hatanpäänkatu 6, 33900 Tampere)
MILLOIN: 19.4. klo 19.00
MITÄ MAKSAA: 14e alkoholillisena, 11e alkoholittomana
PUKUKOODI: Stereotypiat omasta poliittisesta viiteryhmästä
MITEN ILMOITTAUDUN: Ilmoittautumislomake aukeaa keskiviikkona 28.3.2018 klo 12.00 (lomake auki tuota ennen, mutta vasta klo 12 jälkeen tulleet ilmoittautumiset lasketaan).

Ilmoittautumiseen: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSeSHb7WZh6KI-jpRjB7HtopYJUwbeIIVDBKfUDDytgV542JNw%2Fviewform%3Fusp%3Dsf_link&h=ATOexbjKRHVZpj2Lx6dn0QofJrFWlljtiKGwSEYbbNb4d5h_fVlMbFR2krvDwbcDao3mvg1UMVDvN9OTpnPlhvfQ5nDUhuonvqG7Bg9k3dAWuT3kthmj7lo8Qg

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 19
Aika:
19:00 - 23:00

Järjestäjät

Kokoomuksen Tampereen Aluejärjestö
Tampereen Kokoomusopiskelijat

Tapahtumapaikka

Hatanpään soutupaviljonki
Hatanpäänkatu 6
Tampere, Suomi
+ Google Map