Hervannan Kokoomus ry

Puheenjohtaja

Ilkka Hietaneimi

0400631929

ikun@iki.fi

www.hervannankokoomus.kokoomus.net

Yhdistyksemme järjestää tarvittaessa ajankohtaisista aiheista jäsen- ja yleisötilaisuuksia.

Kalevan Kokoomusnaiset ry

Puheenjohtaja

Katri Maijanen

katri.maijanen@outlook.com

Jäsentapaaminen on kerran kuukaudessa. Järjestämme erilaisia tutustumiskäyntejä, luentoja ja tapahtumia. Osa on avoimia myös muille kuin jäsenille.

Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestö ry

Puheenjohtaja

Mats Uotila

mats.uotila@gmail.com

https://www.facebook.com/knta.tampere

Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestö ry (KNTA) on vuonna 1984 perustettu tamperelaisten kokoomusnuorten paikallisyhdistysten kattojärjestö. KNTA toimiikin linkkinä eri paikallisyhdistysten välillä. KNTA ja sen jäsenyhdistykset järjestävät aktiivisesti toimintaa kokoomusnuorille Tampereen alueella. Yritysvierailut, koulutukset, seminaarit, saunaillat ja rennot illanvietot ovat toimintamme keskiössä.

Näsin Kokoomuksen Nuoret ry

Puheenjohtaja

Viivi Pennala

viivi.pennala@outlook.com

Näsin Kokoomus ry

Puheenjohtaja

Pirkko Jartti

pirkko.jartti@netti.fi

Toimintaa kuntarajat ylittäen koko Pirkanmaan alueella.

Pirkan Kokoomusnaiset ry

Puheenjohtaja

Tiina Kopra

tituko@netti.fi

Pyynikin Kokoomus ry

Puheenjohtaja

Katja Karintaus

pyynikin.kokoomus@gmail.com

https://www.facebook.com/groups/353082344742063/

https://www.instagram.com/pyynikinkokoomus/

Urheiluun ja kulttuuriin painottuva Kokoomusyhdistys jolla on runsaasti aktiviteettejä Tampereen alueella.

Tammerkosken Kokoomus ry

Puheenjohtaja

Erkki Ottela

erkki.ottela@elisanet.fi

Tampereen Akateemiset Porvarit ry

Puheenjohtaja

Miia-Hannele Vuori

mhvuori76@gmail.com

Tampereen Harjun Kokoomus ry

Puheenjohtaja

Petri Rajala

petri(at)petrirajala.com

www.facebook.com/TampereenHarjunKokoomus

Yksi Tampereen suurimmista paikallisyhdistyksistä, joka pyrkii olemaan aktiivinen Tampereen kunnallispolitiikassa ja edistämään kokoomuslaista arvomaailmaa.

Tampereen Kansalliset Nuoret ry

Puheenjohtaja

Konstantin Dmitriev

konstantin.dmitriev@hotmail.com

https://www.facebook.com/tampereenkansallisetnuoret/?fref=ts

Pienikokoinen tamperelainen kokoomusnuorten paikallisyhdistys, jolla on vahvat juuret paikallisessa kokoomusyhteisössä. Tampereen Kansalliset Nuoret edustaa sivistysmielistä, talousliberaalia ja modernia arvomaailmaa.

Tampereen Kokoomuksen Naiset ry

Puheenjohtaja

Heidi Jokela

heidijokela@icloud.com

Tampereen Kokoomuksen Naiset ry on vuonna 1937 perustettu Kokoomuksen paikallisyhdistys. Olemme yksi Tampereen kolmesta naisyhdistyksestä ja kuulumme myös Pirkanmaan Kokoomusnaisten piirijärjestöön.

Olemme aktiivinen yhdistys kokoomuslaiset arvot omaaville tamperelaisille naisille. Yhdistykseemme kuuluu yli 60 jäsentä. Yhdistyksen kautta voi vaikuttaa kuntapolitiikkaan. Järjestämme kuukausittain tapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Teemme vierailuja museoihin ja näyttelyihin, tutustumme eri seurakuntiin, yrityksiin, yhdistyksiin ja järjestöihin sekä järjestämme erilaisia tilaisuuksia, asiapitoisista puhujatilaisuuksista rennompiin illanviettoihin.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Facebook-sivu –linkki https://www.facebook.com/tampereenkokoomuksennaiset

Tampereen Kokoomuksen Nuoret ry

Puheenjohtaja

Patrick Itäniemi

itaniemipatrick(at)gmail.com

https://www.facebook.com/Tampereen-Kokoomuksen-Nuoret-ry-247148175320485/

Tampereen Kokoomuksen Nuoret (TKN) on vuonna 1926 perustettu Kokoomusnuorten suurin paikallisyhdistys Pirkanmaalla ja yksi suurimpia Kokoomuksen Nuorten Liiton paikallisyhdistyksiä Suomessa. Teemme paljon yhteistyötä muiden Tampereen paikallisyhdistysten kanssa ja järjestämme erilaisia tapahtumia rennoista illanvietoista asiapitoisempiin yritysvierailuhin.

Tampereen Kokoomus ry

Puheenjohtaja

Antti Talonen

antti.talonen@gmail.com

http://www.tampereenkokoomus.fi

https://fi-fi.facebook.com/tampereenkokoomus

Tampereen Kokoomus (aikaisemmin Kansallisseura) on yksi suurimmista Kokoomuspuolueen yhdistyksistä maassamme. Yhdistys perustettiin tammikuussa 1919 ja oli pitkään ainoa kokoomuksen yhdistys Tampereella.

Yhdistys vastasi kokoomuksen vaalitoiminnasta Tampereella yksin 1960-luvulle asti. Itsenäisen Suomen ensimmäisissä kunnallisvaaleissa 1918 kokoomus ei vielä ollut mukana, mutta jo vuoden 1919 ”kiihkeissä” eduskuntavaaleissa puolue sai 15,7 %:n kannatuksen. Tampereella paikallinen yhdistys organisoi vaalitoiminnan siten, että kaupunki jaettiin 15 alueeseen, joihin nimettiin vaalitoimikunnat. Toimikunnan jäsenet herättivät talo talolta ihmiset äänestämään kokoomusta.

Tampereen Kokoomusopiskelijat ry

Puheenjohtaja

Riku Sutinen

riku.sutinen@yahoo.com

https://www.facebook.com/tykory/?fref=ts

Tampereen Kokoomusopiskelijat on tamperelaisten korkeakouluopiskelijoiden muodostama poliittinen järjestö. Olemme Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunnan paikallisjärjestö Tampereella ja vaikutamme aktiivisesti niin korkeakoulujemme ylioppilas- ja opiskelijakunnissa, kuin Tampereen kunnallispolitiikassakin.  Osana valtakunnallista Kokoomuksen opiskelijaliittoa teemme aatteellista ja vaikuttavaa työtä opiskelijan ja suomalaisen korkeakoulutuksen paremman huomisen puolesta!

Tampereen Seudun Kokoomusnuoret ry

Puheenjohtaja

Arttu Vuori

arttu.vuori@tampere.fi

tampereenseudunkokoomusnuoret@gmail.com

https://www.facebook.com/tampereenseudunkokoomusnuoret

https://www.instagram.com/tampereenseudunkokoomusnuoret/

Tampereen Seudun Kokoomusnuoret (TSKN) on vuonna 1981 perustettu edistysmielinen Kokoomusnuorten paikallisyhdistys, jonka tavoitteena on kestävä maailma, jossa kuka tahansa voi olla mitä tahansa, taustastaan riippumatta.

Paikallisyhdistyksemme tarjoaa aidon modernin vaihtoehdon, joka kannattaa kestävää taloudenpitoa, mahdollisuuksien tasa-arvoa, markkinamyönteisyyttä, ihmisoikeuksia, demokratiaa, vapautta, yksilönvapauksia sekä sivistystä.

Edistämme arvojemme mukaista politiikka paikallisesti Tampereella, alueellisesti Pirkanmaalla sekä valtakunnallisesti Suomessa. Haluamme katsoa päätöksenteossa askeleen pidemmälle tulevaisuuteen, jotta jokaisella olisi aidosti parempi huominen.

Jos kiinnostuit, voit tulla mukaan milloin tahansa, vaikka et olisikaan vielä yhdistyksemme jäsen! Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme erittäin matalalla kynnyksellä. Meille voi myös laittaa viestiä kaikkeen toimintaan liittyvistä kysymyksistä.

Järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten vierailuja, saunailtoja ja rentoja illanistujaisia. Yleensä tapahtumissamme on mielenkiintoisia puhujavieraita!

Olet aina lämpimästi tervetullut joukkoomme juuri sellaisena kuin olet!

Tampereen Tulevaisuuskokoomus ry

Puheenjohtaja

Kimmo Sasi

kimmosasi@gmail.com

http://www.tulevaisuuskokoomus.fi/

https://www.facebook.com/Tulevaisuuskokoomus/?fref=ts

Tampereen Tulevaisuuskokoomus ry kokoaa yhteen henkilöt, joilla on vahva halu olla mukana kehittämässä Tamperetta ja meillä villi visiointi ei ole kiellettyä! Tapahtumamme koostuvat erilaisista yleisö- ja keskustelutilaisuuksista, yhteisistä illanvietoista sekä erilaisista yritysvierailuista ja muista tutustumiskäynneistä. Jäsenistöstämme löytyy hyvin monen eri osa-alueen osaajaa ja ikähaarukkamme ulottuu aina parikymppisestä ihan myöhempiin vuosiin saakka. Tervetuloa mukaan joukkoomme iloiseen rakentamaan entistäkin parempaa Tamperetta!

Tampereen Yrittäjäkokoomus ry

Puheenjohtaja

Juhani Skogberg

juhani@skogberg.net

Teiskon Kokoomus ry

Puheenjohtaja

Tuija-Leena Juutilainen