Kokoomuksen, KD:n ja RKP:n valtuustoryhmä tyytyväinen: Tamperelaisten verotus ei kiristy

TIEDOTE 5.4.                                                                                                           JULKAISUVAPAA HETI

 

Kokoomuksen, KD:n ja RKP:n Tampereen valtuustoryhmä on tyytyväinen, että ryhmien välisissä talouden tasapainottamisneuvotteluissa on syntynyt tulos – verotusta ei Tampereella kiristetä.

-Pormestarikoalition ohjelman ykkösasiana Tampereella on työn ja yrittäjyyden edistäminen. Tätä tavoitetta tukee tamperelaisten maltillinen työn verotus, linjaa valtuustoryhmän puheenjohtaja Ilkka Sasi.

Kokoomuksen KD:n ja RKP:n valtuustoryhmä on kantanut huolta peruspalveluiden ytimestä.

-Perusopetuksesta ja omaisten hoivasta on pidetty kiinni. Nuorten harrastustoiminnan resursseja on kyetty säilyttämään muun muassa laskettelutoiminnan osalta, toteaa ryhmän varapuheenjohtaja Reeta Ahonen.  Tyytyväisenä voimme todeta rakenteellisena uudistuksena yksityisen päivähoidon merkittävän lisäämisen palvelusetelien myötä, jatkaa Ahonen.

Porvariryhmä olisi harkinnut kunnianhimoisempaakin otetta talouden tasapainottamiseen. Huolena on, että säästötoimenpiteet eivät riitä.

-Vaikeisiin ratkaisuihin tarvitaan toki laaja-alaista sitoumusta, aprikoi ryhmän toinen varapuheenjohtaja Peter Löfberg.

Kokoomuksen, KD:n ja RKP:n Tampereen valtuustoryhmä on osana koalitiota torstaina esitellyn talouden tasapainottamisohjelman takana.

Lisätiedot:

Ilkka Sasi

puheenjohtaja

Kokoomuksen, KD:n ja RKP:n Tampereen valtuustoryhmä

050 412 3703