Kokoomuksen Tampereen aluejärjestön johtoon Ilpo Rantanen sekä Hanna Kallio-kokko!

Kokoomuksen Tampereen aluejärjestön johtoon Ilpo Rantanen sekä Hanna Kallio-kokko!

Kokoomuksen Tampereen aluejärjestö sai uuden johdon 27.10.2021 pidetyssä syyskokouksessa, kun Ilpo Rantanen valittiin puheenjohtajaksi. Rantanen on pitkän linjan kokoomusvaikuttaja sekä kokoomuksen kolmannen kauden varavaltuutettu. Rantanen on toiminut myös pitkään urheilun ja kulttuurin parissa ja työskentelee rehtorina.

”Kiitän tamperelaisia kokoomuslaisia luottamuksesta. Puheenjohtajana haluan edistää kokoomuslaista politiikkaa Tampereella, kasvavan ja elinvoimaisen kaupunkimme parhaaksi. Lisäksi painotan yhteistyötä ja rakentavaa vuorovaikutusta niin järjestön sisällä kuin kokoomuksen ja muiden puolueiden välillä”, Rantanen linjaa.

Aluejärjestön varapuheenjohtajaksi valittiin Hanna Kallio-kokko. Kallio-kokko toimii ravintolayrityksen talouspäällikkönä. Kallio-kokolla on pitkä järjestötausta, ja hän on toiminut useissa erilaisissa rooleissa eri järjestöissä ja luottamustehtävissä.

”Olen todella kiitollinen saamastani tuesta ja kannustuksesta varapuheenjohtajan tehtävään. Tulevina vuosina Tamperelaisen Kokoomuksen arki tulee olemaan hektistä. Minulla on suuri ilo lähteä tukemaan järjestökenttää ja kirittämään kokoomusta kohti tulevia vaaleja”, Kallio-kokko korostaa.

Aluejärjestön hallituksen jäseniksi vuodelle 2022 valittiin:

Heidi Jokela

Ilkka Hietaniemi

Tuija-Leena Juutilainen

Katja Karintaus

Eija Murtola

Erkki Ottela

Esa Kokkonen

Markku Airaniemi

Reijo Kaakkolammi                 

Mikko Wirtanen

Sanna Winberg

Markku Lehtinen

Raimo Tihveräinen

Rimma Ahonen

Sinikka Lampinen

Otso Kaihlanen

Kristiina Koivunen

Martta Pärssinen

Lisätietoja:

Jouni Markkanen

puheenjohtaja

0405429514

jounimarkkanen@gmail.com

Neea Loimuvirta

kunnallissihteeri

0451063300

neea.loimuvirta@kokoomus.fi