Anne-Mari Jussila

liikuntatieteiden maisteri, koulutus- ja kehittämisjohtaja

#ratkaisija #tuorekasvo #äänestä2019

Olen 41-vuotias ruuhkavuosia elävä perheenäiti ja asun Tampereella Vehmaisissa. Olen avioliitossa ja minulla on kolme lasta (5, 11 ja 13). Toimin tällä hetkellä yksityisen terveyden edistämisen tutkimus- ja asiantuntijakeskuksen koulutus- ja kehittämisjohtajana. Olen peruskoulutukseltani opettaja ja olen tehnyt yläkoulun opettajan töitä urani alkuvaiheessa. Omaan vahvan osaamisen myös luottamustoimista usealta eri saralta, toimin mm. Tampereen kaupunginvaltuutettuna. Teen tällä hetkellä lisäksi jatko-opintoja Tampereen yliopistolle Lääketieteen yksikköön.

Olen arjen rautainen ammattilainen ja perheiden hyvinvointi on minulle sydämen asia. Kehitän yhteiskuntaa ihmisiä kuunnellen ja laajaa yhteistyötä tehden. Yrittäjyys ja jatkuva oppiminen ovat perusasenteitani ja ne kantavat meitä jokaista elämässä eteenpäin. Terveellisen ja turvallisen tulevaisuuden rakentamisen perustana on oltava kestävä kehitys ja talous.

Ystävät luonnehtivat minua sanoin: vauhdikas, päättäväinen, tunnollinen, aikaan saava, innostunut, terävä järki ja kieli, moniosaaja, puhelias, empaattinen, reilu, eloisa, ajan hermolla oleva ja tekijä.

#ratkaisija #tuorekasvo #äänestä2019

Kotipaikka Tampere

Syntymävuosi 1977

Sähköposti anne-mari.jussila@elisanet.fi